Vieraskirja

Huom! Mikäli et saa viikon kuluessa vastausta viestiisi, voi olla että vieraskirja on merkinnyt sen roskapostiksi – roskapostia on sadellut aivan liikaa vieraskirjaan viime aikoina. Varmin tapa saada nopea vastaus on laittaa sähköpostia Tinanjalle osoitteeseen keonthe@gmail.com.

Suoraa mainostusta ei vieraskirjassa suvaita, viestissä tulee olla muutakin sisältöä kuin mainos.

Kirjoita vieraskirjaamme

 
 
 
 
 
 
 
*:lla merkityt kentät ovat pakollisia
Sähköpostiasi ei julkaista
Turvallisuussyistä wordpress tallentaa IP-osoitteesi 18.205.109.152.
Pidätämme oikeuden muuttaa, poistaa tai olla julkaisematta viestejä.
71 entries.
Emma wrote on November 25, 2017 at 09:46:
Moi, yksi kysymys tuli mieleen. Luin jo UKK:sta että hahmolla voi olla lemmikki, mutta minkälainen? Ihmisellä odotan olevan mitä niillä nyt keskiajalla oli, mutta entä muilla lajeilla? Onko niillä joitain rajoituksia tai yleisiä lemmikkejä, vai onko ollenkaan? Eniten kiinnostaisi Ajanlanien lemmikit tai niiden puute, sellaista olen siis tekemässä. Kiitos jo valmiiksi!?
Admin Reply by: Tinanja
Moi!
En usko, että Ajanlaneilla on mitenkään erikoisempia lemmikkimieltymyksiä kuin esimerkiksi haltioilla tai ihmisillä. Ajanlanien lentokyky tosin voi valintaan vaikuttaa, ja näkisin itse ehkä näillä lähinnä lintuja tai muita lentokykyisiä olentoja lemmikkeinä, jolloin mahdollinen matkustaminen ja liikkuminen myös lentäen olisi helppoa lemmikinkin kannalta. Toisaalta, paikallaan viihtyvä Ajanlan saattaa sitten pitää muistakin lemmikeistä? Mutta yleisesti sanoen, en näe lemmikkimieltymyksiä ehkä suoranaisesti rodullisina, yksilökohtaisina enemmän 🙂

Ja hienoa, että ajattelet hakemuksen laittamista, on kieltämättä mukava saada uusia kiinnostuneita mukaan ^^
Emma wrote on November 23, 2017 at 21:08:
Hei! Olen katsellut tässä sivua, ja mahtavahan se on. Maailma on todella monipuolinen ja ulkoasu miellyttävä katsella. Tuon lisäksi ihan vain huomatuksena, kun menee osiolle, jossa on linkit eri haltiateksteihin, yleistä haltioista ei toimi. Liityn piakkoin!
Admin Reply by: Tinanja
Moikka!
Kiva, kun tykkäät ^^

Ja kiitos huomiosta, korjaillaan pikimmiten!
Vampuuri wrote on September 29, 2017 at 14:39:
Hei taas, tulin aika nopeasti takaisin. 😀
Kysäisin paria asiaa peikoista. Onko heillä omaa kulttuuria ja tapoja? Mistä heitä tavallisesti löytää ja miten he asuvat? Millainen perherakenne heillä on, jos ollenkaan? Ja viimeiseksi millainen maine peikoilla on ja millaisia ennakkoluuloja heihin liittyy?
(Niin kuin arvata saattaa, peikkohahmo on täällä kehitteillä. :'D)
Admin Reply by: Tinanja
Moi!

Peikot ovat kivoja ^^ Joustavia, ja niiden kanssa jää paljon valinnanvaraa eri asioiden suhteen. Rajaan tämän vastauksen aikalailla pelkästään metsänpeikkoihin, koska heitä löytää eniten myös muiden rotujen keskellä. Eli käytännössä metsänpeikkoja voi löytää mistä päin maata vain, vaikka näillä epävirallinen yhteisökin on Rhean viereisissä aarniometsissä.

Peikkojen perheyhteisö on yleensä tiivis, ja laaja, ja yhteisömäinen, mutta se riippuu suoraan siitä, missä päin maata ko. peikko on kasvanut: pienempiä metsänpeikkoyhteisöjä on muuallakin kuin Rhean vieressä, ja vaikka perhe on usein keskeisessä osassa metsänpeikon nuoruutta, aina löytyy poikkeuksiakin. Laaja perhekäsitys mahdollistaa myös sen, että sukulaiset saattavat kasvattaa nuoren. Yhteisön sisällä kuitenkin on melko vapaata lähteä ja tulla, joten sen rakenne muuttuu usein, ja se antaa paljon mahdollisuuksia suunnitella taustaa.

Peikot ovat ottaneet tapansa ja kulttuurinsa vähän "bits and pieces" -tyylillä, ja jokainen peikko kokoaa omien kokemuksien ja matkojensa mukaan oman ajatusmaailmansa. Näillä ei ole mitään erityistä kulttuuria tai tapoja luonnossa asumista ja pientä magian hyödyntämistä lukuunottamatta. Eli yhteisöstä riippuu. Yleisesti arvoina voidaan pitää luonnosta pitämistä, peikot elävät luonnonantimilla eivätkä välttämättä tarvitse kaupunkien mukavuuksia. Peikkoja löytää kuitenkin kaupungeistakin, ja siellä ammatit ja elinkeinot vaihtelevat reippaasti.

Peikkoja ei ihan erityisen paljoa näy katukuvassa, joten useimmille nämä ovat kohtalaisen tuntemattomia. Peikot nähdään usein harmittomina, mutta myöskään arvostusta ei ihan älyttömästi tipu sen tuntemattomuuden ja harvinaisuuden vuoksi. Toisaalta en sanoisi, että nämä kohtaavat mitenkään erityisen paljon ennakkoluulojakaan juuri sen harmittomuutensa takia.

Meillä on tällä hetkellä pelissä Kupariravun Novian Lukinsormi, jos haluaa vilkaista, miten bard-tyylinen peikko on toteutettu:
http://ceresrpg.net/phpBB3/viewtopic.php?f=18&t=29

Ja kysele ihmeessä lisää, jos tuosta vastauksesta ei saanut ihan tarpeeksi irti ^^
Vampuuri wrote on September 28, 2017 at 14:43:
Heips!

Olen siiloin tällöin eksynyt vilkuilemaan Ceresiä, mutta aikaa ei ole oikein ollut hahmon tekoon. Nyt kuitenkin sain viimein hyvä idean ja päätin tutustua tietoihin paremmin. Kunhan saan kaiken enemmän tai vähemmän sisäistettyä, alan tehdä hahmoa. c:

Mutta sitä odotellessa, sopisiko linkinvaihto roolipelini KkA:n kanssa?
Admin Reply by: Tinanja
Moikka!
Tosi kiva kuulla, että olet kiinnostunut liittymäänkin Ceresiin, uusille pelaajille on aina tilaa joukossamme ^^ Laita ihmeessä viestiä, mikäli jokin asia jää mietityttämään, autan miellläni.

Ja toki, linkinvaihto käy paremmin kuin hyvin! Minäpä lisäilen linkkinne Ceresiin piakkoin!
billmillian wrote on September 26, 2017 at 18:17:
Hei linkinvaihtaja! Undying RPG on kokenut uudistuksen ja täten myös kaikki tiedot siirtyvät foorumille kotisivujen jäädessä unholaan. Näin ollen olisitteko ystävällisiä ja päivittelisitte UD:n linkin uuteen? Foorumilta löytyy myös uusia bannereita, mutta sitä ei ole pakollista vaihtaa.

Uusi osoite: http://undying.boards.net

Hyvää syksyä!
Admin Reply by: Tinanja
Mepä päivitellään piakkoin! Kiitos ilmoituksesta!
Penny Hudson wrote on August 30, 2017 at 16:46:
Hei linkinvaihtolainen!

Tärkeä tiedoitus linkinnvaihtolaisille. Taikaopisto Aurea muuttaa. Muutto tapahtuu 4.-15.9.2017 välisenä aikana ja toivomme että mahdollisimman pian tuona aikana tai sen jälkeen, vaihtaisitte linkkimme uuteen, uusi url: http://taikaopisto.arkku.net vielä se ei ole uusi osoitteemme, koska siellä on vielä keskeneräistä.

Tästä muutto asiasta löytyy hieman myöhemmin, erillinen tiedoitus sivuillamme.

Hyvää alkanutta syksyä!

Niin ja pahoittelut, että samantyyppisen asian tiimoilta uudestaan viestiä lyhyen ajan sisällä.
Admin Reply by: Tinanja
Moikka,
vastailen nyt vain tähän, ja käväisen samantien päivittämässä tuon linkkinne tuonne uudeksi linkiksi - ja onnittelut arkku.nettiin muutosta, itsekin arkun asiakkaana edelleen domainini kanssa olen ollut tyytyväinen ^^

Toivottavasti muutto sujuu hyvin ja ongelmitta 🙂

- Tinanja
Penny Hudson wrote on August 21, 2017 at 11:27:
Hei linkinvaihtolainen,

Sivumme etusivu on nyt muutaman päivän ajan näyttäytynyt miten sattuu, eikä suostu päivittymään.
Joten voisitteko, kun kerkiätte muokata linkin muotoon, jolla kaikki toimii taas?
Website-kohdassa, on linkki johon Taikaopisto Aurean voi linkittää.

Kiitos paljon! Ja anteeksi häiriöstä.

Ystävällisin terveisin,
Penny.
Rowan wrote on August 14, 2017 at 22:49:
Hei,

Pitipä poiketa tässä ohikulkumatkalla tätä ihastelemaan. Ceres on tehnyt minuun vaikutukseen hyvällä toteutuksellaan jo vuosia sitten, mutta en muista olenko koskaan tullut vieraskirjaan asti kehumaan, korjataan se asia siis nyt! Tiesin sisällön laajaksi jo ensi vilkaisulla, mutta sitten aloin tarkemmin tutustumaan ja nyt olen lähinnä häkeltynyt kaikesta tästä tarkan tiedon määrästä. Tavattoman hyvää ja huolellista työtä, kehitetty sekä omaa, että otettu selvää oikeista faktoista, nostan hattua. Taidanpa oikeastaan piipahtaa tänne joskus hyväksikäyttämään noita matka-aikoja, tuppaavat itselle aiheuttamaan fantasiaa kirjoittaessa ongelmia XD Sivut ovat myös kiitettävän selkeät, yksityiskohtaista tietoa on paljon, mutta se ei pääse hukkumaan minnekään omille teilleen 😀

Hyvää alkanutta syksyä!

~Rowan
Admin Reply by: Tinanja
Hei!
Oi, kiitoksia kovasti kehuista. Muistan ainakin jonkun nickiäsi vastaavan käyneen joskus Ceresissä, mutta siitä voi olla jo aikaa, joten kiva kun käväisit ja jätit viestiäkin, piristää päivää kummasti ^^
Meilä tosiaan oli vuodenvaihteessa perusteellinen remontti ja vähän uusittiin sivuja, tekstejä ja hiottiin sisällön järjestystä, joten kiva että se on tuottanut tulosta 🙂 Matka-ajat on laskettu vain kylmästi googlaamalla "medieval travel times", ja muutamasta lähteestä sopiva keskiarvo, ja siitä laskemaan 😀 Mutta tervetuloa ihmeessä käymään uudelleenkin ^^
Doc wrote on July 29, 2017 at 18:07:
Tervehdys! Tulin kiittämään linkinvaihdosta ja kertomaan että Witchcraft & Wizardry on lopettanut, ja sen voi poistaa linkinvaihdosta! Hyvää kesän jatkoa teille!
Admin Reply by: Tinanja
Kiitos ilmoituksesta!
Suntsu wrote on June 19, 2017 at 21:56:
Moikka! Tässä mietin, että haluaisitteko ryhtyä linkinvaihtoon realismipohjaisen roolipelin Live and Learn Alexandrian kanssa? (:

Ihanaa kesän jatkoa koko roolipelin väelle!

-Suntsu
Admin Reply by: Tinanja
Moikka!
Se käy toki! Käyn vastailemassa teidänkin vieraskirjanne puolelle 😉 Mukavaa kesänjatkoa sinnekin!
bilsku wrote on February 28, 2017 at 16:14:
Hei! Tulin vain kyselemään haluatteko lähteä linkinvaihtoon Undying RPG:n kanssa? Vastaattehan mieluiten meidän vieraskirjaamme? 🙂

Hyvää kevään odotusta!
Admin Reply by: Tinanja
Se käy hyvin ^^